mandag 28. januar 2013

Plommelikør lavkarbo fortsettelse....

Her kommer fortsettelsen på dette innlegget.

Åpnet norgesglasset og smakte....
Ikke bra hehe, alt for lite søt.

Gir meg ikke helt ennå, så tilsatte mer søtning.
Så er det bare å sette den på vent igjen.


fredag 25. januar 2013

Fiskeform med laks

Inne på Fotballfrue sin blogg fant jeg en fiskegrateng,
som ga meg inspirasjon til denne fiskeformen.

Anbefaler den, ble skikkelig god.

4 laksefileter, i biter
ca 100 g sellerirot, i små terninger
ca 130 g purre, i ringer
ca 50 g brokkoli, i minibuketter
1/2 paprika, i biter

1 beger Crème Fraîche
2 berger Tine kremost pepper

revet ost


Ha fisk og grønnsaker i en ildfast form, og bland sammen.

Smelt sammen Crème Fraîche og kremostene i en kjele.

Ha sausen over i den ildfaste formen og bland.

Ha over revet ost.

Stekes på 250 grader i 30 min.








onsdag 23. januar 2013

Aubergineform med cottage cheese

Det ble stille fra meg.
Grunnen er at jeg fikk beskjed om at jeg ikke kunne laste opp bilder gratis lengre.
Må inrømme at jeg ble litt oppgitt, da jeg gjerne vil ha dette som en gratis "hobby".
Skulle i dag bare skrive et innlegg om dette.
Tenkte jeg skulle teste en siste gang og da fikk jeg lagt inn bilder likevel.....

Noen som vet noe om dette?

Jaja da får jeg lagt ut en ny oppskrift som egentlig skulle ha kommet i desember.


Aubergineform med cottage cheese
1 aubergine
smør og olje
salt og pepper

1 løk
500 g kjøttdeig
2 fedd hvitløk
1 grønn paprika
2 ts tørket timian
3 ts tørket persille
1/2 ts kanel
(10 g mørk sjokolade)
1 ts oregano
1 dl tomatpure
2 dl vann

1 beger cottage cheese
revet ost

Start med å dele auberginen i skiver.
Stek de i smør og olje, du må beregne en god del da de suger til seg mye.
Ha på salt og pepper.
Dette må gjøres i flere omganger, da det ikke er plass i stekepanna til alt.
Legg aubergin til siden, mens du startet på kjøttsausen.

Brun løken og ha i kjøttdeigen.
Ha i hakket hvitløk og paprika i terninger.
Tilsett resten av ingrediensene.
Ikke cottage cheese og revet ost.
La småkoke til vannet er borte.

Sett sammen retten slik.
I en ildfast form har du halvparten av kjøttsausen.
Ha halvparten av auberineskivene over.
Ha cottage cheese begeret over.
Legg så reste av aubergineskivene i.
Avslutt med resten av kjøttsausen.
Topp med revet ost

Stekes på 225 grader i 30 min.