mandag 18. mars 2013

Kyllingboller

Fant denne oppskriften fra Klikk Mat.
Siden jeg ikke hadde frisk chili og ingefær, brukte jeg krydder isteden.
Fungerte bra det også.
 
 Kyllingboller
 
4 ss cashewnøtter
1 ts spisscummin
1 ts koriander
1/2 rødløk
1/2 ts sambal oelek
1 hvitløk
1 ts ingefær
500 g kyllingfilet
salt
Smør og olje til steking
 
Varm opp cashewnøtter, spisskummin og koriander i en tørr panne.
Når det begynner å lukte godt av krydder tar du det av varmen.
Obs, ikke svi det.
Ha det i en  kjøkkenmaskinen sammen med
løk, hvitløk, sambal oelek, gurkemeie og ingefær.
Kjør til det er godt blandet.
Ha i kyllingen og salt.
Kjør igjen ca 30 sekunder.

Form deigen til små boller.
Varm opp godt med smør og olje i en stekepanne.
Stek dem gylne.

Server med salat og dressing







 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar