mandag 25. mars 2013

Blomkålcouscous

Blomkålcouscous

1 blomkål
1 l vann
2 -3 buljongterninger, grønnsak
2 ss frisk oregano, hakket (andre urter kan også brukes)
2 ss frisk timian, hakket (har du ikke ferske urter, tillsett tørket i kokevannet)
litt sitronsaft
hvitløkspulver
pepper
1 vårløk, i ringer

Kok opp vann med buljong i.
Del blomkål i mindre biter.
Kjør den knudrete i en stavmikser (med sånn bolle med kniver) eller kjøkkenmaskin.
Ha blomkål i vannet og la det småkoke i 3-4 min.
Ha blomkålen over i en sil og sil av vannet.
Ha den tilbake i kjelen.
Tilsett urter, sitron og krydder og bland godt.
Smak deg litt fram.
La den stå og dampe av seg litt vann.
Rett før servering tilsetter du vårløk.








Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar