lørdag 22. september 2012

Skinke -og blomkålgrateng

Skinke -og blomkålgrateng

1 blomkål
1 boks skinke
1 purre
1 boks philadelphia
2 dl fløte
muskat, pepper og salt
revet ost

Del alt i passe biter.
Stek skinke og purre i en panne med smør.
Ha i blomkål, også delt opp i mindre biter.
Ha over resten av ingrediensene og smak til med krydder.

Ha over i en ildfastform,
ha over revet ost.

Stekes på 225 grader 30 - 40 min.

 




1 kommentar:

  1. Hei!

    Jeg jobber for nettstedet Alleoppskrifter.no der brukerne kan søke gjennom titusener av oppskrifter fra norske mat nettsteder og mat blogger.

    Jeg la merke til at du har et stort antall smakfulle oppskrifter i bloggen din, og jeg vil gjerne foreslå deg til å ta en titt på vår Topp Mat Blogg seksjon her: http://www.alleoppskrifter.no/matbloggtoppen

    Hvis du ønsker å legge til din mat-blogg til listen på Alleoppskrifter.no, er alt du trenger å gjøre å følge instruksjonene her: http://www.alleoppskrifter.no/ga-med-i-matbloggtoppen

    Vårt konsept er allerede live i de andre Skandinaviske landene, samt i Sør- og Sentral-Europa, og vi leverer tusenvis av besøkende til mat bloggerne daglig. Noen av de beste mat bloggerne får 10.000 + besøkende fra oss på en ukentlig basis.

    Forhåpentligvis vil din egen mat blogg også være opp i toppen!


    Varme hilsen,

    Ann-Sofi
    http://www.alleoppskrifter.no/

    SvarSlett