onsdag 15. august 2012

Scampi og Kylling grillspyd

Serverte dette på den første jenteklubben etter sommeren.
Fy søren så godt det var.

Dette er en stor porsjon (16 spyd).
Oppskriften har jeg funnet her.

2 poser frossene rå scampi
5 kyllingfileter
3 lime i båter

2-3 dl olivenolje
2 fedd hvitløk presset
1 fersk chili finhakket
saften av 1/2 sitron
2 ss fersk ingefær (skjær i småbiter og presset gjennom hvitløkspresseren.

Bland marinaden i dobbel plastpose.
Ha i scampien og kyllingen.
Siden scampien var frossen lot jeg det ligge på benken.

Min marinade fikk virke i ca 4 timer,
men lag det gjerne dagen før.

Ha lime, scampi og kylling etter hverande på et grillspyd.
Ha på grillen til kjøttet er gjennomstekt.
Ikke for lenge da blir scampien seig.

Jeg hadde grønnsaksspyd til,sammen med jukse aioli.








Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar