mandag 20. februar 2012

Svinefilet fylt med hvitløkost og surret i bacon

Skikkelig snadder helgemat.

Smaken på philadelphiaosten kan du variere etter smak og behag.
Men hvitløk kan jo ikke bli feil ;)

Svinefilet fylt med hvitløkost og surret i bacon

1 hel svinefilet
ca 1/2 boks philadelphia hvitløksmak
pepper
1 pk bacon
1 liten kartong fløte

Star med å lage et snitt på langs i fileten.
Fyll "lommen" med ost og ha på pepper.
Surr baconskiver rundt hele fileten.

I en stekepanne smelter du godt med smør.
Stek fileten på alle sider til baconet har fått farge.

Når fileten er brunet, har du den over i en ildfast form.
(Jeg brukte en stekepanne som jeg kan ta av håndtaket på).
Ha fløten i stekepannen slik at du får med deg smaken fra pannen.
Hel fløten over i den ildfaste formen.

Settes inn i ovnene på 180 grader i ca 20 min.
Avhengig av størrelsen på kjøttet og hvor lenge du stekte den i panna.

Kjempe godt med sellerirøsti til.







Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar