torsdag 2. februar 2012

Lavkarbo paibunn

Dette er den beste lavkarbo paibunnen jeg har laget.
En favoritt.

Lavkarbo paibunn:
3 egg
120 gram philadelphia
45 gram pofiber
litt salt
1 ts bakepulver

Bland eggeplommene og osten med en stavmikser.
Pisk hviten luftig og tilsett osteblandingen.
Bland forsiktig i pofiber, salt og bakepulver.
Smør en stor paiform godt, og ha deigen utover.
Forstek på 200 grader i 5-6 minutter.

Ha i ønsket fyll og etterstek i 25 min på 200 grader.








4 kommentarer:

  1. Er dette samme bunn som til tacopaien? Hmm, lenge siden jeg har laget det, tror jeg må lage det igjen snart :)

    SvarSlett
  2. Ja det er den sammen. Min favoritt paideig. Tacopai blir aldri feil :D

    SvarSlett
  3. Denne fungerte svært bra! Super fornøyd : )

    Mon tro om den ikke er en ok pizzabunn også? Om man spiser med kniv og gaffel vel og merke.

    Også så rask, me like : )

    SvarSlett
  4. Det har jeg ikke prøvd, men en pizzapai er jo ikke dumt det heller.
    Om du ikke har prøvd sellerizzaen (http://lavkarbokjerringa.blogspot.com/2011/10/sellerizza.html)
    MÅ du bare prøve den. Jeg har sluttet å prøve ut andre pizzaertatninger jeg.

    SvarSlett