mandag 19. desember 2011

Sellerizza med kjøttsaus

Juletrepynting, og noe ekstra godt å spise.
Ble sellerizza med kjøttdeigfyll.
Her og her ser dere tidligere sellerizzaer.
Denne gangen lagde jeg en større
og da ble treketiden også litt lengre.

Bunn:
1 liter sellerirot, revet
1 liter revet ost (4 oster)
1 sjalottløk, finhakket
1 fedd hvitløk, finhakket
Salt, pepper, paprika  og oregano

Start med bunnen, riv sellerirot og ost.
Bland i resten av ingrediensene.
Ha utover en bakepapirdekket stekeplate.
Stek på 225 grader i 30 min.


Fyll:
1 pk kjøttdeig 600 g
2 ss tomatpure
1 boks hermetiske tomater (eldorado pga karbohydrat innhold)
1/2 buljonterning
2 ss fløte
oregano
salt og pepper (obs! smak før du har på mer salt, puljong er salt)
revet ost
Stek kjøttdeig, ha over tomatpure og hermetiske tomater.
Bland godt og kok opp.
Tilsett buljong og fløte.
Ha i krydder.
Når bunnen er forhåndsstekt har du over fyllet.
Avslutt med revet ost.
Stek videre på 225 grader i 10 min









Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar