søndag 14. august 2011

Biffsnadder

Fredagskveld er, "god mat kveld" her i hust.

Biffsnadder er noe som ofte går igjen hjemme hos oss.

Denne fredagen ble det servert med bearnaisesaus, soppestuing og salat.
Er også veldig godt med fløtegratienert sellerirot eller selleri chips.

Biffsnadder

Biff i strimler (jeg hadde ferdig biffsnadderkjøtt, kjøpt på harrytur)
1 stor paprika
1 rødløk
2-3 store sjampinjong i skiver
smør til steking
salt og pepper

Begynn med å dele løk og paprika i skiver.
Stek løken i masse smør til den har fått farge (jeg liker den godt stekt),
Ha i paprikaen mot slutten og stek til den har falt litt sammen.
Ha løk og paprika i en ildfast form.

Stek soppen i masse smør, til den har får godt med farge.
Salt og pepre.
Ha den over løken og paprikaen.

Stek så biffen raskt i panna.
Husk masse smør og en god og varm panne.
Salt og pepre.
Stek små porsjoner av gangen,
vi vil steke biffen ikke koke.

Ha biffen over i den ildfaste formen og bland godt med det andre.

Server med ønsket tilbehør









Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar