tirsdag 5. juli 2011

Rømmegrøt

Fet og god mat, som metter lenge!!
Jeg har denne noen ganger til frokost,
når jeg vet at det er lenge til mat fordi den mett i mange timer.


Oppskriften har Gerd lagt inn på lavkarbo.no og nå har jeg hentet den hit.


Rømmegrøt


1 boks seterrømme
1,5dl fløte

1 dl vann
2 ts johannesbrødkjernemel
½-1 ts salt
Eventuelt litt sukrin, viss den blir for syrlig…


La rømmen småkoke på svak/middels varme i et par minutter.
Hell i vann og fløte og la koke opp.
Bland johannesbrødkjernemel med vannet i et rysteglass og hell det i grøten.
Rør godt.
La det stå og koke på svak varme i ca 5 min, rør jevnlig.
Smak til med salt.


Blir den for tykk, spe med litt fløte. Blir den for tynn, lag litt mer JBK-jevning.


Serveres med sukrin, kanel og et smørøye.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar